Kriza pandemije koju doživljavamo primorala nas je na eksperimente. Po prvi put u našoj istoriji lansirali smo novi proizvod putem internetskog događaja. Događaj je emitovan u više od 93 zemlje, na šest različitih jezika, širom sveta, a prisustvovalo je više od 3.300 ljudi, uključujući uvoznike, distributere, konsultante, glavne kupce i kuvare.

Želim da se zahvalim svima na učešću i na svim povratnim informacijama koje ste nam poslali, kako o proizvodu, tako i o događaju.

Krenuli smo želeći da ga nazovemo najboljim Combi-jem ikada, jer smo ovog puta zaista želeli da prevaziđemo bilo kakva ograničenja prethodnih verzija.

Da bismo postigli ovaj cilj, koristili smo 40 godina iskustva u proizvodnji kombinovanih rerna, istraživački i razvojni tim koji su činili mašinski, elektro i računarski inženjeri i kuvari, a svi su bili vođeni pionirskim duhom. Kao rezultat toga, razvili smo jedinstvena tehnološka rešenja za naše referentno tržište, ne zaboravljajući izvanredan doprinos naših najvernijih kupaca.

Prešli smo svaku granicu u pogledu brzine, snage, efikasnosti, inteligencije, robusnosti, povezanosti, veličine i fleksibilnosti.

Zahvaljujući Naboo Boosted, naši kupci će moći da postignu rezultate u pogledu brzine kuvanja kakve nikada ranije nisu iskusili. U stvari, pored povećanja snage za 20% u poređenju sa prethodnim jedinicama, Naboo Boosted je opremljen i sistemom za odvlaživanje koji je 50% moćniji od prethodne verzije (brzo suvo pojačan) i sa mogućnostima predgrevanja koje mogu dostići i do 320 stepeni. To su jedinstvene karakteristike u svetu kombinovanih rerna.

Takođe smo uspeli da kombinujemo brzinu, snagu i efikasnost. U stvari, Naboo Boosted troši do 16% manje energije od prethodnih modela zahvaljujući novom „inteligentnom energetskom sistemu“, koji samo isporučuje potrebnu energiju na osnovu opterećenja rerne, eliminišući sav otpad.

Naboo Boosted je opremljen novim automatskim sistemom pranja „sistemom za čišćenje pare“. Ovaj sistem pranja vam omogućava isparavanje deterdženta, omogućavajući vam tako da dođete do svakog ugla komore i još jednom eliminišete sav otpad. Zahvaljujući ovom inovativnom sistemu, upotreba deterdženta smanjena je za 30%, garantujući našim kupcima uštedu za ceo životni vek rerne, a pre svega, minimalizujući uticaj na životnu sredinu.

Za ekološki svestan izbor, Naboo Boosted opremljen je energetskim monitorom, sistemom koji vam omogućava da u bilo kom trenutku, čak i na daljinu, vidite potrošnju vode, energije i deterdženata.

Naboo Boosted je dizajniran da ide tamo gde drugi ne mogu. U stvari, zahvaljujući minijaturizaciji komponenata, uspeli smo da smanjimo otisak i do 15%, omogućavajući tako bolju organizaciju prostora u kuhinji.

Inteligenciju Naboo Boosted-a predstavlja Naboo Coach, istinski virtuelni asistent koji je uvek uz vas u svim fazama upotrebe rerne. Naboo Coach, zahvaljujući razvoju složenih algoritama, u stanju je da daje savete našim kupcima, u fazama kuvanja, u fazama pranja, pa čak vas i obaveštava kada je neophodna intervencija održavanja od strane specijalizovanog tehničara.

Ukratko, Naboo Coach nikada ne ostavlja same naše kupce.

Mi smo prvi, pre više od 8 godina, verovali da kuhinja mora biti povezana, pa je bilo očigledno da Naboo Boosted ne može biti bez Vi-Fi veze koja ga Lainok-om povezuje sa portalom Nabook.

Naboo Boosted je dizajniran da traje tokom vremena. U stvari, sve korišćene komponente su prošle i prevazišle dugotrajne testove naprezanja kako bi bile izabrane za ugradnju u Naboo Boosted. Štaviše, naši dizajneri su takođe uzeli u obzir servisne centre Lainok raštrkane po celom svetu kako bi izuzetno olakšali sve postupke instalacije i održavanja kompanije Naboo Boosted.