Profesionalna ugostiteljska oprema

Sa uspehom spajamo iskustva iz proizvodnje, prodaje i servisiranja profesionalne ugostiteljske opreme namenjene za sve tipove hotela, restorana, poslastičarnica, pekara, kafe barova, mesara i mnogih drugih objekata.

AGS

je poslovni partner koji poštuje dogovore sa kupcima i dosledno ispunjava sve svoje obaveze.
Poslovni uspeh gradimo na savladavanju različitih programa, usmjereni na stalan napredak kvaliteta i usluga, ostvarujući trajnu vrednost i kvalitet rada naših kupaca u različitim poslovnim objektima.
AGS ugostiteljska oprema nastoji da ostvari natprosečnu vrednost i korist za poslovne partnere koju dostižemo inovativnim pristupom, stalnim razvojem, stalnim usvršavanjem kvaliteta proizvoda i usluga na području gastro opreme.

Kao netipičan prodavac, AGS ugostiteljska oprema ne prodaje samo gotove proizvode po svaku cenu, već paket proizvoda i usluga u koji je uključena stalna briga o kupcu kao i savetovanje u izradi savremenih idejnih rešenja za profesionalne kuhinje. Cilj našeg dugoročnog poslovanja je prvenstveno zadovoljan kupac koji je za uzvrat dobio kvalitetnu i funkcionalnu opremu i stalnog i pouzdanog partnera.
Naša rasprostranjenost, udruženo znanje, stručnost i iskustvo, te stalna saradnja sa renomiranim evropskim dobavljačima, omogućavaju nam da kupcima pružimo kompletnu podršku u izradi jedne savremene i funkcinalne kuhinje.

18+ Godina iskustva
1500+ Zadovoljnih klijenata
460 Postavljenih samouslužnih linija
2450 Ugrađenih frižidera
3000+ PROIZVODA
1800+ OPREMLJENIH OBJEKATA

Inovativna rešenja koja postavljaju standarde

Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce.

Nudimo Vam saradnju od izrade idejnog rešenja do kompletnog opremanja objekta i kasnije stalne brige i održavanja Vaše opreme

kuhinja
Nudimo vam
pravi recept!
Sa uspehom spajamo iskustva iz proizvodnje, prodaje i servisiranja profesionalne ugostiteljske opreme namenjene za sve tipove hotela, restorana, poslastičarnica, pekara, kafe barova, mesara i mnogih drugih objekata.

Partner na koga možete da se oslonite!

kuhinja-AGS
Kompletna optimizacija troškova!
Od izrade idejnog rešenja pratimo i organizujemo kompletnu logističku podršku do konačne montaže i puštanja u rad! Ako se odlučite za nas, tog momenta prestaje Vaša briga za puštanje u rad i ispravno funkcionisanje kuhinje!

Naši partneri

Dobavljači sa kojima direktno sarađujemo i koji su opravdali očekivanja naših kupaca i nas samih su:
LAINOX parnokonvekcijske i konvekcijske peći, plusne i minusne šok komore

EMAINOX samouslužne linije koje se formiraju u zavisnosti od potrebe a mogu da sadrže linijske toplovodne kupke, hlađene bazene, tople i hladne vitrine, tople i hladne pultove, izložbene vitrine itd

DE VECCHI automatski i ručni omekšivači vode

INOX PIAVE ugostiteljska kolica od inoksa, kante, sanitarni umivaonici

SCAIOLA reprezentativne vitrine za kolače i vino kao i bufeti za potrebe švedskih stolova u hotelima i restoranima

RUBINETTERIE profesionalne tuš baterije

NAIKS kompletna proizvodnja neutralne opreme stolova, sudopera, neutralnih pultova, hlađenih pultova, toplih stolova, visećih ormarića, regala, ormana, napa itd.

INOXPIAVE kante, kolica, umivaonicii

ARISTARCO profesionalne mašine za pranje tanjira, čaša i plehova kao i kompletna barska oprema u koju spadaju različite vrste ceđača, šejkera, blendera, multigrupa, tostera itd.

BARON termička oprema , šporeti, roštilji, friteze, pasta kukeri, toplovodne kupke, kiperi, kazani itd. raspoloživi i u plinskoj i električnoj varijanti.

KASTEL sve vrste ledomata sa punim, šupljim kockama i ljuspastim ledom

FIMAR profesionalni aparati kao što su pizza peći, mesilice za testo, seckalice, salamoreznice, mašine za mlevenje mesa, palačinkari, hot dog aparati, giros, ljuštilice krompira itd.

FORCAR profesionalni frižideri i zamrzivači kao i kuhinjski dodaci poput sterilizatora, uv lampi, različite vrste ugostiteljskih kolica od inoksa i drveta itd.

POLARIS profesionalni frižideri i zamrzivači

TECNOINOX termička oprema , šporeti, roštilji, friteze, pasta kukeri, toplovodne kupke, kiperi, kazani itd. raspoloživi i u plinskoj i električnoj varijanti.

Uspešnom komunikacijom ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo

Dajemo Vam garanciju za dobru kuhinju, funkcionalnost i kreativnost!
Nudimo Vam kvalitet i sigurnost!
Uverite se i sami u kvalitet opreme i usluge koju kupujete!

POŠALJITE NAM PORUKU

  KONTAKT INFORMACIJE

  Zemunska 305A
  011/2260-138
  065/280-2252
  srb@ags-gs.rs

  Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.