AGS

Da bi se koristila u punom kapacitetu i davala besprekorne rezultate profesionalna ugostiteljska oprema zahteva redovno servisiranje i održavanje. AGS ugostiteljska oprema u sklopu firme već dugi niz godina ima obučene servisere koji brinu o Vašoj opremi i nakon prodaje. Servisna služba Vam je na raspolaganju za sve savete i nedoumice kada je u pitanju montiranje, puštanje u rad i kasnije održavanje profesionalne opreme. Naši serviseri su obučeni za rad direktno kod proizvođača opreme za sve brendove koje prodajemo a eventualne probleme rešavaju servisiranjem sa originalnim rezervnim delovima.

AGS-Servis-1

Razmišljajte o servisiranju i održavanju kada kupujete opremu!

Dugogodišnje iskustvo nam pokazuje da veliki broj ugostitelja u momentu kupovine opreme ne razmišlja o sevisiranju ili smatra da će veoma jednostavno naći servis za profesionalnu ugostiteljsku opremu onog momenta kada mu bude potreban.
Da li je zaista tako? Za opremu investicionog karaktera kakva je profesionalna ugostiteljska oprema neophodna vam je kvalitetna servisna podrška, obučeni serviseri koji u veoma kratkom roku mogu rešiti vaše probleme. Neophodna vam je stručna servisna služba koja vam za svoj rad može dati garanciju!

Ukoliko imate dileme, odgovorite sebi na sledeća pitanja:

1.

Koliko će Vas zaista koštati oprema ako u okviru firme koja Vam je prodaje nemate obezbeđenu servisnu podršku?

2.

Koliko gubite ako Vam u kuhinji samo jedan dan duže ne radi roštilj, friteza, šporet, peć, mašina za sudove i sl.?

3.

Koliko gubite ako uopšte nemate kvalitetno rešenje?

AGS-Servis-2
Kvalitet usluge je naš prioritet!
Imajući u vidu probleme sa kojima se dnevno suočavaju vlasnici restorana, kafe barova, poslastičarnica, pekara i drugih ugostiteljskih objekata odlučili smo da Vam ponudimo našu servisnu podršku i ukoliko niste kod nas kupili opremu.

Već dugi niz godina uspešno montiramo, servisiramo i održavamo opremu renomiranih italijanskih proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme. Naši serviseri su Vam na raspolaganju da zajedno rešite eventualne probleme.

Naši partneri

Dobavljači sa kojima direktno sarađujemo i koji su opravdali očekivanja naših kupaca i nas samih su:

Pozovite nas i uverite se u kvalitet naše servisne podrške!

Dajemo Vam garanciju za dobru kuhinju, funkcionalnost i kreativnost!
Nudimo Vam kvalitet i sigurnost!
Uverite se i sami u kvalitet opreme i usluge koju kupujete!

KONTAKTIRAJTE SERVISNU PODRŠKU

  KONTAKT INFORMACIJE

  Zemunska 305A
  011/2260-138
  065/280-2252
  srb@ags-gs.rs

  Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.