![1](https://ags-gs.rs/wp-content/uploads/2022/06/1.png)
Baron je počeo da dizajnira svoje profesionalne kuhinje 1995 godine. U neprestanom radu na estetici i tehnološkim istraživanjima, novi Baron dizajneri su bili posvećeni entuzijazmu da zadovolje potrebe onih koji su profesionalizam pretvarali u umetnost. Jedan od takvih izazova je kreiranje lava roštilja. Specifične karakteristike lava roštilja omogućavaju nam da ostvarimo tradicionalno pečenje na roštilju u jednoj profesionalnoj kuhinji uz mnogo precizniju kontrolu temperature.
Takođe je lakši za čišćenje i održavanje i pruža korisniku veću sigurnost. Roštilj se radi od nerđajućeg čelika u standardnoj verziji ali je dostupan i sa rešetkom od livenog gvožđa. Savršenog je oblika za pečenje različitih vrsta hrane: meso, riba, povrće i lako se čisti.
Višak masti se sliva u veliku fijoku koja se može ukloniti zahvaljujući nagibu i kanalu sa drenažnim otvorom.
![Immagine1](https://ags-gs.rs/wp-content/uploads/2022/06/Immagine1.png)
![Immagine2](https://ags-gs.rs/wp-content/uploads/2022/06/Immagine2.png)
Visina radne ploče može da varira od 840mm do 900mm za modele sa pregradom. Roštilj se može podesiti po visini pomoću poluga koje se nalaze sa strane i omogućava različite intezitete pečenja s obzirom na njegovu veliku površinu.
Grejanje se dobija preko gorionika od nerđajućeg čelika velike snage a lava kamen daje efekat pečenja na tradicionalnim roštiljima na ćumur.
Temperatura se može podesiti do 350°C. Savršeno se uklapaju u kuhinjske linije i pogodni su kako za manje tako i za restorane većih kapaciteta. Uz lava roštilj spojili ste tradicionalno i savremeno pečenje i odgovorili na jedan od većih izazova savremene kuhinje.
Primer uklapanja u liniji 700:
![Immagine3-1024x273](https://ags-gs.rs/wp-content/uploads/2022/06/Immagine3-1024x273-1.jpg)