Najpovoljnije možete obezbediti profesionalne mašine za čaše i sudove kao i profesionalne ledomate brenda Aristarco. Vrhunski italijanski kvalitet mašina i proizvoda za vas.
Profesionalni šporeti, roštilji i friteze Baron, prestižni italijanski brend za maksimalne rezultate u vašoj kuhinji.
baron-queen9
Konvektomati Lainox i Tehnoinox Italija obezbeđuju najbolje performanse. Možete ih kod nas navaviti po najpovoljnijim uslovima.
Potrebno vam je savetovanje i projektno rešenje, za kuhinju restorana, hotela ili bara?
Mesto gde možete naći profesionalnu opremu za ugostiteljstvo.

Tim koji pruža stručnu ugradnju, održavanje i servis

NA PRAVOM STE MESTU

Inovativni Centar Zlatibor – Naše savetovanje o savremenim rešenjima u profesionalnim kuhinjama

NAŠI POSLEDNJI RADOVI

Restoran Vodopad Ivanjica

Uz AGS tim sa višedecenijskim iskustvom, referencama i razumevanjem vaših potreba dobijate:

1.

Optimalno organizovanu kuhinju vašeg restorana, hotela, bara ili ketering kompanije u skladu sa tehničkim i estetskim zahtevima

2.

Profesionalnu ugostiteljsku opremu koja obezbeđuje maksimalnu funkcionalnost i omogućava visoku produktivnost i kvalitet

3.

Podršku za besprekorno funkcionisanje opreme, od ugradnje i puštanja u rad do brzog rešavanja svakog radnog izazova

slika1
UŠTEDITE DOBRIM PLANIRANJEM
Vaša kuhinja zaslužuje najbolje. Na osnovu vaših profesionalnih potreba, razvijamo optimalno rešenje koje stvara funkcionalnu i modernu kuhinju koja zadovoljava najviše industrijske standarde. Naše iskustvo vam garantuje najbolje ulaganje vašeg novca za ostvarenje maksimalne produktivnosti – od malog ketering servisa do ultra modernih hotelskih kuhinja za spremanje više stotina jela istovremeno.

Naš posao je da razvijemo idejno rešenje, obezbedimo vrhunsku ugostiteljsku opremu, organizujemo realizaciju postavljanja i puštanja u rad. Tako da se vi se možete posvetiti odabiru vrhunskih saradnika i stvaranju najboljeg menija.

18+ Godina iskustva
1500+ Zadovoljnih klijenata
460 Postavljenih samouslužnih linija
2450 Ugrađenih frižidera
3000+ PROIZVODA
1800+ OPREMLJENIH OBJEKATA

Inovativna rešenja koja postavljaju standarde

Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce.

Nudimo Vam saradnju od izrade idejnog rešenja do kompletnog opremanja objekta i kasnije stalne brige i održavanja Vaše opreme

NAŠE REFERENCE

AGS ugostiteljska oprema je pouzdani poslovni partner vrhunskim ugostiteljima koji zahvaljujući našoj saradnji postavljaju nove standarde u kvalitetu usluge i poverenju gostiju.

Skoro 20 godina sa uspehom razvijamo projekte, sprovodimo realizaciju i ugradnju i omogućavamo servisiranje profesionalne ugostiteljske kuhinjske opreme za kafiće, sve tipove hotela, restorana, poslastičarnica, pekara, barova, mesara i drugih ugostiteljskih objekata.

Javite nam se da pronađemo najbolje rešenje za vaš ugostiteljski objekat!

NAŠE REFERENCE

AGS ugostiteljska oprema je pouzdani poslovni partner vrhunskim ugostiteljima koji zahvaljujući našoj saradnji postavljaju nove standarde u kvalitetu usluge i poverenju gostiju.

Skoro 20 godina sa uspehom razvijamo projekte, sprovodimo realizaciju i ugradnju i omogućavamo servisiranje profesionalne ugostiteljske kuhinjske opreme za kafiće, sve tipove hotela, restorana, poslastičarnica, pekara, barova, mesara i drugih ugostiteljskih objekata.

Javite nam se da pronađemo najbolje rešenje za vaš ugostiteljski objekat!

VRHUNSKI BRENDOVI

Za pripremu hrane u ugostiteljstvu, neophodna je kuhinjska oprema koja će odgovoriti na najteže zahteve posla i besprekorno funkcionaisati u otežanim uslovima, bez zastoja i problema. Dobavljači sa kojima direktno sarađujemo i koji su opravdali očekivanja naših kupaca i nas samih su:
STALNA SERVISNA PODRŠKA
Da bi se koristila u punom kapacitetu i davala besprekorne rezultate profesionalna ugostiteljska oprema zahteva redovno servisiranje i održavanje.

AGS ugostiteljska oprema nije klasičan prodavac gotovih proizvoda čija odgovornost prestaje nakon finansijske transakcije, već brine i sarađuje sa svojim kupcima i nakon prodaje nudeći paket proizvoda i usluga po meri u koje je uključena i stalna podrška!

Naši serviseri su Vam na raspolaganju da zajedno rešite eventualne probleme.

slika2
slika 3
AGS ugostiteljska oprema u sklopu firme već dugi niz godina ima obučene servisere koji brinu o Vašoj opremi i nakon prodaje. Servisna služba Vam je na raspolaganju za sve savete i nedoumice kada je u pitanju montiranje, puštanje u rad i kasnije održavanje profesionalne opreme. Naši serviseri su obučeni za rad direktno kod proizvođača opreme za sve brendove koje prodajemo a eventualne probleme rešavaju servisiranjem sa originalnim rezervnim delovima.

Dajemo Vam garanciju za dobru kuhinju, funkcionalnost i kreativnost!

Nudimo Vam kvalitet i sigurnost!

UVERITE SE I SAMI U KVALITET OPREME I USLUGE KOJU KUPUJETE!

Ukoliko imate dileme, odgovorite sebi na sledeća pitanja:

1.

Koliko će Vas zaista koštati oprema ako u okviru firme koja Vam je prodaje nemate obezbeđenu servisnu podršku?

2.

Koliko gubite ako Vam u kuhinji samo jedan dan duže ne radi roštilj, friteza, šporet, peć, mašina za sudove i sl.?

3.

Koliko gubite ako uopšte nemate kvalitetno rešenje?

PULS slike za blogove (1080 × 1920px) (1)
ISKUSTVO JE VAŠOJ STRANI
Naše dvadesetogodišnje iskustvo u gastro inženjeringu, opremanju hotela visoke kategorije, luksuznih i specijalizovanih restorana, industrijskih objekata, kafića i drugih ugostiteljskih objekata raznovrsnih namena je vama na usluzi.

Svoju strast ka spajanju funkcionalnog i estetskog realizujemo kroz ceo proces = od pregovora sa renomiranim evropskim dobavljačima, tokom planiranja i prodaje, izrade tehnologije kuhinja, logistike do montaže i puštanja u rad.

Saradnja sa velikim evropskim i svetskim dobavljačima profesionalne ugostiteljske opreme donela je značajno iskustvo u pronalaženju idejnih rešenja i praktičnom radu sve u cilju maksimalne iskorišćenosti prostora a ne zanemarujući zahteve i finansijske mogućnosti klijenta.
„Posebno se ponosimo svojom fleksibilnošću i stremljenju ka kvalitetu usluga, kao i u odabiru najoptimalnijeg izbora uređaja koji zajedno donose zadovoljstvo naših klijenata i investitora“.

POSTAVITE DOBAR TEMELJ ZA VAŠ BIZNIS

Dobar temelj znači projekat kuhinje u skladu sa vašim prostorom i odabir optimalnih uređaja za vašu kuhinju - sve u cilju optimalne produktivnosti, po čemu smo prepoznati kao lideri na tržištu. Ukoliko vam je potrebno projektovanje nove profesionalne kuhinje, ili održavanje i servisiranje postojeće gastro opreme, AGS ugostiteljska oprema je pouzdan partner na koga uvek možete da se oslonite. Kontaktirajte nas za konsultacije a mi ćemo vam naći najbolje rešenje u što kraćem roku.